| 1 |
Obiloviny obsahující lepek, |
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo
jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
| 2 |
Korýši |
a výrobky z nich |
| 3 |
Vejce |
a výrobky z nich |
| 4 |
Ryby |
a výrobky z nich |
| 5 |
Podzemnice olejná (arašídy) |
a výrobky z ní |
| 6 |
Sójové boby (sója) |
a výrobky z nich |
| 7 |
Mléko |
a výrobky z něj |
| 8 |
Skořápkové plody |
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
| 9 |
Celer |
a výrobky z něj |
| 10 |
Hořčice |
a výrobky z ní |
| 11 |
Sezamová semena |
a výrobky z nich |
| 12 |
Oxid siřičitý a siřičitany |
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno
SO2 |
| 13 |
Vlčí bob (lupina) |
a výrobky z něj |
| 14 |
Měkkýši |
a výrobky z nich |